Hippo creativ face nscrieri pentru grupe noi la Școala 13 Brașov

Pn la finalul lunii septembrie facem nscrieri pentru 2 grupe noi ale programului Hippo creativ din cadrul Școlii Generale nr. 13 din Brașov și o grup de voluntari. Se pot nscrie copii, elevi ai Școlii, n clasele II-IV (grupa 1) și clasele V-VI (grupa 2). Care sunt noutțile?

– programul se va desfura n paralel cu anul școlar, ncepe n octombrie și se va finaliza n iunie 2012; sesiunile vor avea loc miercurea de la ora 15 (grupa 1) și de la ora 16.30 (grupa 2)

– pe lng ateliere creative, anul acesta vom avea mai multe jocuri și activitți nonformale, la finalul programului copiii comunicnd mai bine, lucrnd eficient individual și n echip, fiind mai responsabili și mai organizați și avnd un set de deprinderi de viaț independent, aferente vrstei lor. Totodat copiii vor fi stimulați s genereze idei de activitți n care s-și implice și colegii de școal, destinate acestora sau comunitții și vor fi ajutați s le pun n practic, dobndind și abilitți de lideri.

– anul acesta vom avea și o grup de voluntari, elevi ai claselor VII-VIII, care vor fi implicați n activitți de dezvoltare personal și activitți nonformale și de voluntariat desfșurate n școal și n cartier.

Proiectul va fi co-finanțat de ctre familiile copiilor – n felul acesta dorim s-i responsabilizm pe prinți și s-i motivm s fie parte activ a procesului educațional al copiilor lor.

Pentru detalii legate de nscriere v rugm s ne contactați pe telefon sau email.

Comments
2 Responses to “Hippo creativ face nscrieri pentru grupe noi la Școala 13 Brașov”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Au nceput nscrierile pentru anul școlar 2011-2012. Ca și anul trecut, programul este destinat copiilor care frecventeaz cursurile Școlii generale nr. 13 din Brașov, clasele II-VI. Citește mai multe despre program și modalitatea de nscriere aici! […]

  2. […] Au început înscrierile pentru anul ș™colar 2011-2012. Ca ș™i anul trecut, programul este destinat copiilor care frecventeazムcursurile Ș˜colii generale nr. 13 din Braș™ov, clasele II-VI. Citeș™te mai multe despre program ș™i modalitatea de înscriere aici! […]Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player