Vara 2011 n 6 concluzii colorate

1. n compania lui Hippo, toți copiii sunt mai creativi, mai deschiși și mai pozitivi. Vara aceasta, prin intermediul Jocurilor lui Hippo din parc, am reușit s implicm deopotriv copii și prinți n activitți simple, pe care le știm din copilrie, dar și s nvțm copiii s socializeze cu mai mult ușurinț și s-și dea fru imaginației.

2. Odat ce ai luat contact cu activitțile Colors, ți va fi greu s stai deoparte. O parte din voluntarii noștri din aceast var au fost doamne participante la creativitate pentru seniori, care s-au distrat sptmnal n parc, mpreun cu copiii și ceilalți voluntari. Schimbarea n comunitate e mai simpl dect am crede 🙂

3. Ideile simple sunt ușor de implementat și pot face diferența. Atta vreme ct reușești s ai o constanț n activitți și o imagine de ansamblu, nu este nevoie de metode complexe și nici de reinventat roți. Dar ai nevoie de motivație personal și de materiale.

4. De la distanț, uneori e mai dificil s gestionezi idei bune și voluntari inimoși. Din pcate vara aceasta activitțile din Sibiu nu au putut beneficia de maximul expertizei noastre, pentru c nu am avut suficiente resurse umane și financiare. Rmnem totuși optimiști c vom gsi o cale de rezolvare.

5. Lumea ONG-urilor este una cu multe provocri, dar și cu un potențial enorm. De aceea ne dorim s lucrm mpreun cu alți parteneri din comunitate, pentru a sprijini voluntarii și a crește capacitatea de intervenție a organizațiilor acestora. C doar lucrm cu Supervoluntari!

6. Dac ți place ceea ce faci, restul e poveste. Iar nou ne place ceea ce facem. Și chiar dac uneori dureaz mai mult s ne punem n aplicare ideile, nu ne dm btuți usor 🙂

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player