Trimite-ți bunicii la Plimbri n cartier!

Cu mic, cu mare, zic s ne mobilizm și s ne scoatem prinții și bunicii la plimbare! Am pregtit afișe, flyere, formulare de nscriere, carduri de monitorizare și voluntari colorați și cțiva pași simpli de urmat 🙂

1. Conceptul proiectului: fiecare persoan peste 55 de ani, dornic s se miște (dar care are uneori nevoie de un stimul extern) poate s se nscrie pentru a se plimba cel puțin 30 de minute pe sptmn la ea n cartier. Doctorii zic c mișcarea acesta ar trebui s fie zilnic… Noi spunem c pofta vine mncnd și c e important s ieși mcar o dat pe sptmn la mișcare n aer liber. Și poate apoi vei ieși mai des, vei rencepe s faci gimnastic etc.

2. Ύnscrierea: se face completnd un formular, pe care ți-l pun la dispoziție voluntarii noștri. Dup nscriere vei primi un card de monitorizare pentru 20 de sptmni pe care vei bifa de fiecare dat cnd ieși la plimbare. Nu-ți f griji, nici nu vei simți cnd au trecut sptmnile 🙂

3. Monitorizarea progresului: Ύn funcție de timpul tu, poți ieși la plimbare mpreun cu grupa din cartier, singur() sau cu prietenii și familia (dac au peste 55 de ani, nu uita s-i nscrii și pe ei n proiect). Important e s te deconectezi de orice probleme și s te concentrezi pe mișcare 🙂 Binențeles c te vom nvța cum s te miști fr efort, ce trasee s folosești, cum s respiri șamd. Din cnd n cnd voluntarii noștri vor discuta cu tine despre program și despre cum te simți. Și o dat pe lun ne vom ntlni cu toții la un ceai și o prjitur, vom discuta despre ce exerciții putem face s ne simțim bine și s ne menținem sntoși și vom socializa.

4. Și dac vremea e bun, poate ieșim mpreun la o drumeție n Poiana Brașov sau mcar la o plimbare n parc 🙂

5. La finalul celor 20 de sptmni, n mai 2012, vom srbtori mergnd mpreun n excursie la Bran sau Sinaia.

Deci, e simplu! D-ne un telefon la 0745-052151 sau email la as_colors@yahoo.com pentru a afla care este voluntarul din cartierul tu și a intra n posesia materialelor. Dac vrei s voluntariezi – click aici!

Comments
One Response to “Trimite-ți bunicii la Plimbri n cartier!”
  1. G.Inere says:

    Excelenta idee! Nu aveti ceva si pentru soacre? Iar ca premiu,cele mai pedestre dintre ele sa primeasca dreptul de a locui cat mai apropape de biserica si cimitir,asta pentru eficientizarea transportului!

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player