European Express: A Balkan journey through the world of freedom of speech

Asociația Colors selectează 4 participanți pentru schimbul multilateral itinerant EUROPEAN EXPRESS: A BALKAN JOURNEY THROUGH THE WORLD OF FREEDOM OF SPEECH, care va avea loc între 5-16 iulie și va trece prin Slovenia, Serbia și Macedonia. Proiectul va implica 35 de participanți din Belgia, Bosnia, Macedonia, România, Serbia, Slovenia și Olanda. Participanții vor explora tema libertății de exprimare sub diferitele ei forme, drepturi și obligații, folosind variante exprimări creative. Printre obiectivele schimbului se numără: de a familiariza participanții cu diferitele niveluri ale libertății de exprimare și modul în care aceasta se intersectează cu backgroundul cultural și social, cu dvirsitatea culturală europeană, cu realitățile Balcanilor și de a stimula antreprenoriatul și creativitatea.

Profilul participanților: tineri între 18-25 ani, dispuși să călătorească cu trenul și să facă față modificărilor neprevăzute.

Persoanele interesate pot trimite un cv în limba engleza pe as_colors@yahoo.com până cel tarziu 10 mai (ulterior va avea loc un interviu). Au prioritate voluntarii Colors.

 

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player