Mission Colors: Bike Challenge

mission colors bike2

În Săptămâna Națională a Voluntariatului, ia-ți bicicleta și vino la Mission Colors : Bike Challenge

Voluntarii Colors provoacă brașovenii la o nouă misiune colorată, care va începe sâmbătă, 18 mai, de la ora 11, din Centrul Civic (punct închiriere biciclete). Mission Colors se află la ediția a III-a.

 Mission Colors: Bike Challenge se va desfășura pe biciclete, brașovenii fiind invitați să descopere puncte și obiective mai mult sau mai puțin cunoscute din oraș, să îndeplinească misiunile, imortalizându-și succesul cu aparatul foto și să treacă de probele voluntarilor, demonstrându-și cunoștințele de voluntariat.

Doritorii trebuie să aibă bicicletă, aparat foto și să cunoască regulile de mers pe bicicletă în oraș. Se pot înscrie individual sau în echipă, până în ziua de dinaintea misiunii pe site-ul www.plinideidei.ro, secțiunea înscrie-te. Taxa de înscriere este 10 lei/persoană.

“Ediția din mai promovează activitățile outdoor de petrecere a timpului liber, indifferent de vârstă, mișcarea pe bicicletă și voluntariatul comunitar.” au declarat voluntarii Colors, membrii ai echipei de organizare.

Săptămâna Națională a Voluntariatului se află la ediția a XII-a și se desfășoară anul acesta sub sloganul “Voluntariatul ne aduce împreună”, fiind un eveniment coordonat de Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat împreună cu centrele de voluntariat din România, partenerii locali și VOLUM – Federația Organizațiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151.

Eveniment organizat de Asociația Colors în cadrul proiectului “Move it!” finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, în parteneriat cu Rețeaua CAN și Consiliul Județean al Elevilor. Partener media: 24 FUN Brașov.

 

Comments
One Response to “Mission Colors: Bike Challenge”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] mai sunt o mulțime de evenimente. Vorba aia ce să alegem între Noaptea muzeelor și Eurovision? Mission Colors (de la 11, din Centrul Civic, cu bița sau orice are măcar o roată în dotare), după care o limonadă și niște muzică mai de doamne ajută. Plus twitter pentru distracția […]Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player