Eveniment “MOVE IT!” la Dumbrăvița

Voluntarii Asociației Colors se vor afla joi, începând cu ora 10, la Dumbrăvița, în cadrul unei campanii de promovare a mișcării și activităților în aer liber în rândul copiilor și tinerilor. Evenimentul este organizat în parteneriat cu biblioteca Dumbrăvița.

Pe copiii și tinerii din Dumbrăvița îi așteaptă joia aceasta două ore de distracție cu Hippo și voluntarii Colors. Ei vor avea ocazia să își arate măiestria la ștafetă, la eco-bowling sau la aruncat la țintă, se vor putea juca twister, badminton sau jocuri cu mingea și vor învăța să jongleze. Primul eveniment de acest fel a avut loc săptămâna trecută la Hălchiu.

Evenimentul este o alternativă activă de petrecere a vacanței de vară și face parte din cadrul unei campanii de promovare a mișcării și activităților în aer liber, desfășurată de Asociația Colors pe parcursul acestui an în Brașov și zona metropolitană, în cadrul proiectului “MOVE IT!”, finanțat de Comisia Europeană prin Serviciul European de Voluntariat. Astfel voluntari din Germania, Franța și Spania au pregătit o broșură cu oportunități de timp liber din Brașov, o serie de povești foto care ilustrează cu umor avantajele de a face mișcare și o serie întreagă de activități de mișcare.

Pentru poze de la activitățile Colors, te rugăm să vizitezi www.facebook.com/asociatiacolors.

Pentru informații suplimentare despre activitățile noastre, ne poți contacta pe telefon sau email.

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player