Aventurile lui Sans Frontieres prin Brașov

Mai întâi a fost o ploaie ușoară. Ne-am adăpostit sub cortul din Piața Sfatului și ne-am jucat și am cântat “I’m singing in the rain” să se oprească ploaia. Și s-a oprit. Exact cât am reușit să urcăm pe Tâmpa cu telecabina și să admirăm orașul, printre norii nărăvași. După momentul foto, am luat-o la pas către drumul celor 25 de serpentine. Teneșii colorați ai tinerilor francezi și români s-au descurcat pe pietrele alunecoase și pe frunze, dar n-au făcut față zonelor cu noroi, unde o parte din noi au luat-o la vale, la propriu. A fost momentul în care nu au mai contat barierele lingvistice și tinerii s-au ajutat unii pe alții să treacă de obstacolul de noroi. Când am sperat că am scăpat de ce fusese mai greu, a început iar să plouă… Din fericire drumul era deja mai lat și frunzele ne-au protejat.

DSC_0046

După aventura cu Tâmpa, a urmat aventura cu Mission Colors. Deși se înseninase și totul arăta a o după-amiază frumoasă de primăvară, într-o secundă am avut parte de o nouă ploaie, de data aceasta o furtună de vară, cu tunete, fulgere și grindină, adăpostiți fiind în zona Bisericii Negre. Dar tinerii nu s-au lăsat. Au rezolvat probele, au găsit indiciile și au încheiat cu succes Misiunea. Seara s-a terminat cu o vizită sus la cetate și o cină în oraș.

DSC_0102

Este al treilea an în care tineri francezi vizitează Brașovul prin intermediul Sans Frontieres și au ocazia să se întâlnească cu tineri brașoveni din programele Asociației Colors.

Pentru mai multe poze, intrați pe facebook.com/asociatiacolors.

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player