Prezintă-ți oferta de voluntariat la Târgul de voluntariat Brașov!

Dacă lucrezi cu voluntari sau dacă ai în plan proiecte de voluntariat comunitar te invităm să te înscrii la cea de-a patra ediție a Târgului de voluntariat Brașov, care va avea loc în 17 mai, între orele 10-16, la Biblioteca Județeană G. Barițiu. Ca și în anii trecuți îți punem la dispoziție un stand în care îți poți promova proiectele și activitățile, precum și un spațiu comun pentru ateliere și activități demonstrative de voluntariat. De asemenea în acest an te invităm să susții o prezentare de 10 minute, la mediatecă, despre misiunea organizației tale și principalele mesaje adresate voluntarilor sau persoanelor interesate de voluntariat din Brașov. O altă noutate a acestui an va fi o bursă de parteneriate, un spațiu în care organizațiile și instituțiile vor putea discuta despre proiecte comune și parteneriate concrete, de realizat până la finalul acestui an.

Înscrierea se face pe supervoluntari.ro/voluntariatbrasov până cel târziu 12 mai, completând formularul care se află pe pagina ediției a IV-a.

Târgul de voluntariat Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și Rețeaua CAN în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, în parteneriat cu Biblioteca Județeană G. Barițiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov. Sponsor: Zizin. Parteneri media: Newsbv.ro, 24 FUN Brașov.

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player