“Jocurile lui Hippo”, ediția a IV-a se reîntorc din 28 iunie, în parcul Tractorul

DSC_0077

Pentru al patrulea an consecutiv, voluntarii Asociației Colors te așteaptă din 28 iunie, în fiecare sâmbătă, în parcul sportiv Tractorul pentru o călătorie cu mașina timpului și multă distracție. Ți-am pregătit jocuri, ateliere creative, activități sportive, animație stradală, baloane uriașe și multe surprize.

Hippo și prietenii săi, voluntarii de la Colors se reîntorc în parcul Tractorul cu activități de vară, desfășurate în aer liber, în fiecare sâmbătă dimineața, între orele 10-14, de la finalul lunii iunie și până în septembrie. Anul acesta copiii și tinerii din Brașov sunt invitați să-și pună centura și să pornească într-o călătorie magică cu Mașina timpului. Pe rând ei vor descoperi perioade din trecut, precum epoca de piatră, perioada dinozaurilor, a vikingilor, Egiptul sau Grecia antică, dar vor păși împreună și în viitor, în epoca roboților și a extratereștrilor, având ocazia să își folosească creativitatea în cadrul diferitelor ateliere propuse.

Tot în parc vei putea să joci badminton, fotbal sau volei sau participa la jocuri diferite coordonate de voluntari.

“Jocurile lui Hippo” este unul din programele de vară ale Asociației Colors care promovează mișcarea, creativitatea și activitățile în aer liber și care este implementat din anul 2010, în parcul Tractorul din Brașov. Ediția din acest an este realizată cu ajutorul voluntarilor locali și este sprijinită de către Zizin și Newsbv.ro.

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player