Vara aceasta seniorii sunt invitați la Zona de mișcare!

DSC_0002

Odată cu sosirea verii, voluntarii Colors invită seniorii brașoveni la plimbări în parcul Tractorul, mișcare în jurul Brașovului și un atelier de creativitate cu temă marină.

Activitățile destinate persoanelor trecute de 55 de ani din Brașov se mută din 28 iunie în parcul sportiv Tractorul. Astfel seniorii vor putea lua parte la plimbări în parc, ghidate de voluntari și sesiuni cu exerciții fizice, care au ca scop menținerea autonomiei personale. Plimbările vor avea loc în fiecare sâmbătă, de la ora 10, timp de 30 de minute, din zona fântânii arteziene.

Marți, 1 iulie, de la ora 10, seniorii sunt așteptați în Mansarda Baiulescu la un atelier de creativitate cu temă marină, în care se vor modela decorații și bijuterii din keraplast și scoici.

Tot pentru perioada verii, voluntarii pregătesc drumeții de weekend, în jurul Brașovului. Programul acestora va fi disponibil în perioada următoare pe www.facebook.com/asociatiacolors.

Pentru activitățile de mișcare e de preferat să aveți la voi un prosop, o sticlă de apă și îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată. Dacă vii pentru prima dată să aduci cu tine și cartea de identitate pentru completarea fișei. Pentru informații suplimentare nu ezita să ne contactezi!

Comments
2 Responses to “Vara aceasta seniorii sunt invitați la Zona de mișcare!”
 1. Radu Elvira says:

  Intre perioada de ingrijire nepoti si activitati casnice mai apare din cind in cind si un timp liber si pentru sufletul meu. Daca aceasta perioada se suprapune cu programul acestei asociatii m-as bucura sa particip si eu, mai ales la drumetii. Multumesc.

  • admin says:

   Bună ziua,
   din păcate momentan nu avem aproiecte active (articolul pe care l-aţi citit este din anii trecuţi).

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player