Tabăra zonală Handmade, ediția a II-a

197

Pentru a-l doilea an urmează să adunăm 20 de tineri din Brașov și Sibiu la Tabăra zonală Handmade, cu scopul de a le dezvolta creativitatea și abilitățile handmade, implicându-i într-o tabără de tineret care utilizează artele vizuale și publicitatea. Din 20 august, timp de o săptămână, la Ocna Sibiului, tinerii vor avea ocazia să se familiarizeze cu tehnici handmade, din domeniul artelor vizuale, vor fi stimulați să le utilizeze creativ în promovarea conceptului de voluntariat și să petreacă o săptămână nonformală, schimbând idei și învățând unii de la ceilalți.

Anul acesta programul include desen/pictură, benzi desenate, arte textile dar și schițarea unei campanii de publicitate a voluntariatului, precum și multe activități de timp liber: sport, treasure hunt, jocuri de tot felul, activități de socializare.

Pentru doritori: dacă ai între 14-35 de ani, te interesează handmade și artele vizuale, ești interesat de schimbul de idei cu tineri brașoveni și ai experiență de voluntariat te așteptăm să te înscrii până cel târziu:

– 5 august, dacă ești din Brașov,

– 10 august, dacă ești din Sibiu,

pe plinideidei.ro/inscrie-te. Participarea în tabără este gratuită, participanții își acoperă doar costul de transport; participarea la proiect se face integral, în caz contrar se va returna finanțarea primită.

Dacă vrei să vezi cum a fost la ediția de anul trecut, click aici.

Tabăra zonală Handmade este un proiect al Asociației Colors, în parteneriat cu Rețeaua CAN Brașov și ALEG Sibiu, finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu.

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player