Tabăra zonală Handmade, ediția a II-a începe miercuri la Ocna Sibiului

66

Ediția a II-a a taberei zonale Handmade va strânge 20 de tineri din județele Brașov și Sibiu la Ocna Sibiului pentru o săptămână interactivă destinată artelor vizuale și publicității. Proiectul este organizat de Asociația Colors în parteneriat cu ALEG Sibiu și Rețeaua CAN Brașov și este finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu.

Pentru al doilea an consecutiv tinerii participanți la tabără vor avea ocazia să se familiarizeze cu artele vizuale și tehnici asociate, să-și dezvolte creativitatea și abilitățile handmade, dar și să petreacă vacanța de vară într-un mod activ și creativ. La ediția din acest an organizatorii au pregătit ateliere care folosesc tehnici precum pictura, benzile desenate sau artele textile, dar și multe activități interesante (campionate sportive și multe jocuri). De asemenea tinerii vor avea ocazia să discute despre ultimele modificări ale Legii voluntariatului și să pregătească o campanie de promovare a voluntariatului în rândul egalilor lor, care va fi implementată în această toamnă, în cele două județe.

Participanții au fost selectați din rândul celor interesați de handmade, cu experiență anterioară în voluntariat, fiind totodată o modalitate de a-i motiva pentru a se implica în activități și în anul care vine.

Proiectul este totodată un schimb de experiență între tineri din două orașe similare din punct de vedere al activităților de tineret și o modalitate de a genera idei pentru a colora viața egalilor lor pentru anul 2015.

Produsele taberei vor fi expuse în cadrul unei expoziții deschisă publicului, la Centrul de agrement din Ocna Sibiului, în cursul zilei de luni, 25 august.

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player