Selectăm participanți! Curs: Formare de formatori în arta facilitării

Asociația Colors selectează până în 14 octombrie 3 participanți pentru cursul internațional “Training of Trainers: The Art of Facilitation”, care va avea loc în Georgia, între 18-26 noiembrie, fiind implementat de către Platform Spartak. În timpul cursului 28 de lucrători de tineret din 8 țări diferite își vor dezvolta abilități și competențe în facilitare, design de program și managementul conflictelor interpersonale. Cursul constă în patru etape: prima vizează dezvoltarea încrederii și înțelegerii între participanți; cea de-a doua va furniza participanților cunoștințe de bază despre managementul conflictelor interpersonale. În a treia fază participanții vor învăța despre bazele facilitării și designului unui program, iar în cea de-a patra etapă vor pregăti și coordona sesiuni de management al conflictelor interpersonale, pentru a-și exersa abilitățile dobândite.

Profilul participanților: tineri/ lucrători de tineret, +18 ani, cu experiență minimă în facilitarea/ organizarea de mici activități și ateliere, interesați de subiect și capabili de lucru în echipă și reflecție individuală, cunoscători de limba engleză, cu pașaport valabil.

Înscrierea se face pe as_colors@yahoo.com cu un scurt CV în limba engleză, în care să se regăsească cerințele solicitate mai sus, precum și motivația de a participa la proiect, precum și prin completarea fișei de înscriere de mai jos.

Registration Form

Fiind un proiect Erasmus+ al Uniunii Europene, cheltuielile de cazare, masă și transport internațional sunt acoperite de organizatori, în condițiile ghidului programului.

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player