Be active and creative!

“Fii activ și creativ!” este un proiect coordonat de către Asociația Colors, care se va desfășura între 1.02.2012-30.04.2013, în Brașov, vizând temele artă și cultură și educație prin sport și activități în aer liber și fiind finanțat de către Uniunea Europeană prin Programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 – Serviciul European de Voluntariat.

În cadrul acestui proiect vom găzdui 5 tineri voluntari EVS pentru 12 luni, începând cu 1 martie 2012, aceștia urmând a se implica în dezvoltarea programelor educaționale de timp liber din Brașov și zona Rupea, destinate copiilor, tinerilor și seniorilor. Totodată urmărim dezvoltarea abilităților creative și a spiritului antreprenorial în rândul celor 5 tineri voluntari europeni, prin activitățile de voluntariat realizate și facilitarea contactului și a înțelegerii interculturale între tineri europeni din 4 culturi diferite (turcă, poloneză, spaniolă și română).

Partenerii proiectului sunt: Semper Avanti Polonia, Stowarzyszenie Jeden Swiat Polonia, Canakkale Onsekiz Mart University Turcia, Asociation para la Integration y Progreso de las Cultural, Pandora Spania.

Parteneri locali: Muzeul Casa Mureșenilor, Biblioteca Județeană G. Barițiu, Școala Generală nr. 13.

Află mai multe despre voluntarii proiectului de aici!

Vezi poze din proiect aici!

 

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului și Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

—–

Citește “Poveștile voluntarilor EVS” și află mai multe despre rezultatele proiectului “Be Active and Creative!”

 

BE ACTIVE AND CREATIVE Brochure

Comments
3 Responses to “Be active and creative!”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Intră și citește poveștile voluntarilor EVS, participanți la proiectul Fii activ și creativ din cadrul Serviciului European de Voluntariat! Lista voluntarilor o găsești aici! Mai multe despre proiect poți citi aici! […]Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player