oportunități curente de voluntariat

Oportunități curente de voluntariat în cadrul Asociației Colors și al partenerilor noștri:

BRAȘOV

Din ianuarie 2014, recrutăm următoarele categorii de voluntari:

– animatori Hippo – voluntari dornici să lucreze cu copii și tineri, să se joace, să danseze, să-și exerseze creativitatea și îndemânarea la atelierele handmade, cu simțul umorului și responsabile (+14-25 ani)

– instructori Zona de mișcare – voluntari dornici să lucreze cu seniori, pasionate de mișcare și dans, creative, cu o formă fizică bună, organizate, responsabile, sociabile și cu simțul umorului (+16-65 ani)

– blogger site supervoluntari.ro – necesită 2-4 ore pe săptămână, pentru colectarea de informații și redactarea de articole pe teme de voluntariat; – fotograf site supervoluntari.ro – necesită 2-4 ore pe săptămână, pentru realizarea de poze pentru site

În cazul în care dorești să faci voluntariat în Săptămâna Altfel, ca o modalitate de învățare nonformală (learning by doing), te rugăm să ne contactezi.

SIBIU

Momentan nu există oportunități active în Sibiu.

————–

Citește broșura cu programele de voluntariat Colors! - click aici!

————–

Oportunități curente de voluntariat internațional (EVS):

Te rugăm să intri pe www.facebook.com/asociatiacolors pentru a vizualiza oportunitățile active. Dacă dorești să aplici la modul general, așteptăm pe email CV-ul tău în format european, o scrisoare de motivație în care să descrii de ce dorești să aplici pentru voluntariat internațional, care sunt domeniile și țările de interes și cum crezi că poate contribui stagiul de voluntariat la dezvoltarea ta personală.

————–

Află mai multe despre Serviciul European de Voluntariat de aici!

————–

Oportunități curente cursuri internaționale:

Te rugăm să intri pe www.facebook.com/asociatiacolors pentru a vizualiza oportunitățile active.

————–

Momentan nu mai sunt valabile următoarele anunțuri:

– voluntari pentru cercetare ONG-uri Sibiu: cercetarea va avea loc în cursul lunii martie și are ca scop evaluarea activităților de voluntariat derulate de ONG-urile locale și identificarea oportunității unor noi servicii în domeniu.

– animatori pentru Săptămâna poveștilor, 4-10 aprilie, Brașov (disponibilitate dimineața sau după-amiaza, desfășoară activități creative cu copii, parteneriat Biblioteca G. Barițiu și Edu for All) – contactați-ne pe email!

– voluntari pentru Săptămâna Națională a Bibliotecilor 18-22 aprilie (promovare, parteneriat Biblioteca G. Barițiu) – contactați-ne pe email!

– voluntari pentru Sibiu Jazz Festival, care va avea loc între 8-15 mai, în Sibiu – vezi articolul complet aici!

– Supervoluntari pentru Festivalul culorilor Sibiu (iunie-august, activități outdoor în parc) (+14 – 35 ani)

Comments
8 Responses to “oportunități curente de voluntariat”
  1. Mares Elena Claudia says:

    Bună ziua aş dori şi eu să mă implic ca voluntar la hippo

    • admin says:

      Buna, de principiu tinerii interesati de voluntariat la Colors participa mai intai la activitati pentru a se familiariza cu ele; etapa urmatoare este de a voluntaria, in functie de timp, disponibilitate etc. Te asteptam in parc :)

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] oportunități curente de voluntariat, în Brașov și Sibiu, accesează plinideidei.ro/oportunități ! LikeBe the first to like this […]Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)
Get Adobe Flash player