Zona de mișcare

Zona de mișcare este un spațiu nonconformist destinat tuturor celor care își doresc să rămână sănătoși, activi și implicați în comunitate o perioadă cât mai lungă de timp. Programul include gimnastică de întreținere, drumeții, dans, ateliere creative și activități nonformale în sală și în aer liber destinate persoanelor vârstnice, peste 55 de ani, contribuind astfel la menținerea unui tonus activ și la păstrarea mobilității beneficiarilor noștri. Activitățile sunt realizate cu ajutorul voluntarilor și sunt adaptate grupelor cu care lucrăm.

Exercițiile fizice de intensitate moderată care sunt practicate în mod regulat, îmbunătățesc memoria persoanelor în vârstă de peste 55 de ani și împiedică fenomenul de deteriorare a capacităților mintale, asociat procesului de îmbătrânire.

La Zona de mișcare vei întâlni persoane de vârsta ta, dornice să se miște, să își facă prieteni și să rămână active o perioadă cât mai lungă de timp.

Partener Zona de mișcare Sibiu: Casa de Cultură a Studenților

Partener Zona de mișcare Brașov: Școala Generală nr. 13

Partener Creativitate pentru seniori Brașov: Biblioteca G. Barițiu

Plimbări în cartier este un proiect de mișcare finanțat prin programul Raiffeisen Comunități. Click aici pentru detalii!

Comments
5 Responses to “Zona de mișcare”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] CLICK AICI dacă vrei să afli mai multe despre proiectul Colors. […]Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB0053100754350001 operator de date personale nr. 18981

Get Adobe Flash player