CULORI

ANIMAÈšIE ȘI VOLUNTARIAT

Culorile au apărut în primăvara lui 2008, ca o alternativă pentru proiecte de tineret. ÃŽn prezent centrul nostru este în Brașov.

Misiunea asociației Colors este de a dezvolta indivizii și comunitățile din care fac parte pentru a-și atinge potențialul lor maxim de-a lungul existenței lor.

Folosim animația și voluntariatul ca instrumente principale și lucrăm cu toate vârstele, mai ales cu tineri și seniori, dar și cu alte organizații neguvernamentale, operatori culturali sau instituții publice.

INOVARE COMUNITARÄ‚

Pandemia Covid19 ne-a prins într-un moment mai lung de reflecție, motiv pentru care o parte din energia noastră se va îndrepta în anii următori în a găsi idei inovatoare pentru a construi comunități rezistente, proactive și adaptate vremurilor viitorului.

VALORILE ȘI ABORDAREA NOASTRÄ‚

Valorile noastre:
– dorim ca indivizii să-și păstreze independența proprie pe toată durata existenței lor, pe cât posibil.
-înțelegem să stimulăm pro-activitatea și comunicarea beneficiarilor noștri, astfel încât să putem găsi soluții pentru nevoile lor.

Abordarea noastră:
– credem că voluntariatul este una din cele mai eficiente modalități de dezvoltare atât a indivizilor, cât și a comunităților lor, care arată interes pentru procesul de învățare și inițiativă personală.
– știm că schimbarea începe cu noi înșine, astfel încât prin acțiunile noastre vrem să inspirăm și alte persoane și grupuri.
– respectăm natura și ființa umană, de aceea promovăm un comportament ecologic, precum și principiile nediscriminării, nonviolenței, toleranței și respectului pentru fiecare individ.

Filozofia implicării beneficiarilor noștri:
Suntem o echipă de persoane pragmatice, care doresc să rezolve probleme, lucru care nu se poate întâmpla decât lucrând “cot la cot” cu beneficiarii noștri. Această filozofie presupune că toți punem resurse laolaltă, în măsura posibilităților (timp, bani, alte resurse materiale, cunoștințe) astfel încât să găsim soluțiile cele mai bune.

Rapoarte Anuale

Dacă vrei să afli mai multe despre activitățile Asociației Colors, citește rapoartele anuale.

Competențe

Descoperă care sunt competențele noastre profesionale din ariile de interes aici.

Parteneri

Ideile noastre prind culoare cu ajutorul partenerilor, vezi lista completă aici.

Echipa noastră

Popa Claudia

Președinte

Carmen Budileanu

Vicepreședinte

Ana Roșca

Secretar

Lucian Popa

Membru

Anca Ciocârlan

Membru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *