Am o idee și trusa de culori

Începem sãptãmâna cu douã proiecte noi-nouțe, care vor avea loc la sfârșitul lunii septembrie, în Pãltiniș. Pânã la 17 septembrie, puteți descãrca formularul de mai jos și aplica la unul din cele douã, în funcție de ceea ce vã intereseazã. Nu uitați sã ni-l trimiteți pe email la as_colors@yahoo.com.

Am o idee

Este un proiect destinat tinerilor cu vârsta între 14-35 de ani, care au voluntariat mãcar o datã în viața lor într-un proiect comunitar și care au au idee de proiect de voluntariat sau pentru voluntari pe tema combaterii sãrãciei și excluziunii sociale. Tabãra de creativitate, în cursul cãreia tinerii vor diseca ideile de proiecte, generând minim 10 idei bune de pus în practicã, va avea loc între 20-26 septembrie, în Pãltiniș, județul Sibiu. Poate aplica orice voluntar, vârsta 14-35 ani, din județele Brașov și Sibiu, cu o idee de proiect pe tema propusã, care poate participa activ la tabãrã. Toate costurile (mai puțin cele de transport cãtre/ din Pãltiniș, care vor fi suportate de participanți) sunt acoperite de Asociația Colors printr-o finanțare a Autoritãții Naționale pentru Sport și Tineret.

Descarcã formularul pentru “Am o idee”!! formular am o idee

Trusa de culori

Este un proiect care urmãrește dezvoltarea unui ghid de instrumente și activitãți nonformale offline și online destinate tinerilor, care sã poatã fi folosit de ONG-uri și bloggerii din Brașov și Sibiu pentru a diversifica oferta de activitãți educaționale nonformale și de timp liber, prin care sã se promoveze culorile și lucrurile pozitive din cele douã comunitãți. Pot aplica tineri cu vârsta între 14-35 de ani, din Brașov și Sibiu, bloggeri, voluntari/ lucrãtori în ONG-uri, interesați de tematicã. Atelierul va avea loc între 23-26 septembrie, în Pãltiniș, costurile sale (mai puțin cheltuielile de transport cãtre/ din Pãltiniș, care vor fi suportate de participanți) fiind acoperite de Asociația Colors printr-o finanțare a Direcției Județene pentru Tineret Sibiu.

Descarcã formularul pentru “Trusa de culori”!!! formular trusa de culori

UPDATE: la Trusa de culori mai sunt doar 5 locuri disponibile!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *