Târgul de voluntariat Brașov 2014

targ de voluntariat 2014 site

Te așteptăm la Târgul de voluntariat Brașov, ediția a IV-a, care va avea loc în 17 mai,  între orele 10-16, la Biblioteca Județeană G. Barițiu. 

Dacă ești voluntar sau interesat de voluntariat, Târgul este singurul eveniment județean care aduce laolaltă organizații și instituții care oferă plasamente locale de voluntariat în proiecte comunitare. De asemenea poți afla mai multe despre voluntariatul european sau poți “testa” ce înseamnă voluntariatul participând la ateliere, demonstrații, prezentări.

Dacă ești organizație sau instituție care lucrează cu voluntari, ai ocazia să îți promovezi oferta de voluntariat, printr-un stand propriu, prin activități demonstrative și printr-o prezentare de 10 minute. De asemenea anul acesta organizăm pentru tine și o bursă de parteneriate, unde poți propune proiecte comune sau poți oferi resurse. ÃŽnscrie-te până în 12 mai, pe supervoluntari.ro/voluntariatbrasov, completând formularul care se află pe pagina ediției a IV-a.

Târgul de voluntariat Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și Rețeaua CAN în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, în parteneriat cu Biblioteca Județeană G. Barițiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov. Sponsor: Zizin. Parteneri media: Newsbv.ro, 24 FUN Brașov.

Detalii poți găsi pe www.facebook.com/voluntariatbrasov și www.facebook.com/asociatiacolors.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *